Översikt

Flyginfarten

Flyginfarten 14A

Välkommen till Flyginfarten som är en nyproducerad, modern och stilren fastighet. Fastigheten ligger i ett attraktivt område i Barkarbystaden med närhet till många bekvämligheter och goda kommunikationsmöjligheter. Det tar ca 15-20 minuter från Barkarby Station till Stockholm City med pendeltåget. Resan till Kista tar ca 5-10 minuter med pendeltåget från Barkarby station.

Fastighetsinformation

Information om fastigheten

Fastigheten

Fastigheten Flyginfarten i Järfälla är en modern och nyproducerad fastighet med totalt 44 lägenheter. Alla lägenheter är enrummare om 23 kvm med liknande planlösningar. Fastigheten har fyra våningsplan och det finns en hiss som når samtliga våningar. Väl inuti fastigheten finns det 11 lägenheter per våningsplan och en inre port med kod till varje korridor.

Byggnadens exteriör är stilren och modern med en ljus fasad och stora fönster som ger gott om dagsljus åt alla lägenheter. Fönstren är också utformade för att ge ett optimalt ljudskydd mot omgivande ljud.

I fastighetens gemensamma utrymmen finns det ett cykelrum för de boende att förvara sina cyklar på ett bekvämt sätt. Det finns även cykelställ utanför fastigheten. Fastigheten har också en tvättstuga som är utrustad med moderna maskiner och torktumlare, vilket gör det enkelt för de boende att tvätta sina kläder. Tvättstugan bokas enkelt med hjälp av ett digitalt bokningsschema som sitter utanför tvättstugan.

För den som önskar finns det möjlighet att hyra vindsförråd i fastigheten. Vindsförråden hyrs från Storage365. Observera att vi inte tillhandahåller förråd och ansvarar således inte för vindsförråden.

Lägenheterna

Lägenheterna i Flyginfarten 14A är välplanerade och moderna, perfekta för en bekväm och praktisk livsstil. Med en storlek på 23 kvm har varje lägenhet en likadan planlösning som effektivt utnyttjar ytan. De som ligger på bottenvåningen har uteplats, medan de som ligger över bottenvåningen och mot fastighetens baksida har en balkong. De övriga lägenheterna saknar balkong och uteplats, men kompenserar detta med stora fönster som ger rikligt med naturligt ljus och en härlig utsikt.

För att optimera ytan i bottenvåningens lägenheter, har dessa utrustats med loft som ger extra förvaringsutrymme och skapar en mysig sovplats. Varje lägenhet har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare i badrummet som gör det enkelt och smidigt att tvätta och torka kläder hemma. Badrummen har också golvvärme, handdukstork och en dusch med glasväggar som bidrar till en lyxig känsla.

Köken är utrustade med moderna vitvaror som inkluderar en integrerad samt kombinerad kyl och frys, diskmaskin och en kombinerad ugn med inbyggd mikrovågsugn.

Området​

Välkommen till det attraktiva och levande Flyginfarten 14A i Barkarbystaden. I närheten av fastigheten finns det en rad attraktioner och bekvämligheter som passar alla åldrar. Barkarby Handelsplats är en av Stockholms största shoppingdestinationer och erbjuder allt från klädbutiker till elektronik och matvaror. Jakobsbergs Centrum är också en populär plats att besöka med ett stort utbud av butiker, restauranger och underhållning. För dig som har barn finns det flera skolor i närområdet.

För den sportiga finns också flera alternativ för att träna och hålla sig i form. Här finns det både gym och motionsanläggningar, inklusive en närliggande simhall, fotbollsplaner och ishallar.
Naturälskare kommer att uppskatta närheten till Kallhälls naturreservat och Viksjöleden, som båda erbjuder vackra vyer och utmärkta vandringsmöjligheter. För dem som vill ha en trevlig promenad nära vatten, finns det flera sjöar i närheten.

Kort och gott är området kring Flyginfarten 14A en fantastisk plats att bo på, med massor av bekvämligheter och attraktioner för alla åldrar. Det är en livfull och levande plats som du definitivt vill överväga när du söker efter din nästa bostad.

Lägenheter

Våra lägenheter

1007

1008

1009

1010

1011

1110

1111

1201

1202

1203

1204

1205

1206

1207

1208

1209

1210

1211

1301

1302

1303

1304

1305

1307

1308

1309

1310

1311