Om oss

Ditt hem är vårt fokus

Vi ska bli Stockholms bästa aktör inom företags- och personalbostäder. Från stadens entreprenöriella anda hämtar vi inspiration till våra boenden. Att bo med oss ska vara tryggt och hemtrevligt – med närhet till stadens kärna.
Vision

Vår vision om företagslägenheter

Med Wyrdd Properties vill vi fylla ett gap på marknaden för företag som söker bostäder. Det ska vara enkelt för dig som företag att hitta en bostad för dig själv eller dina anställda. Oavsett om du är ett etablerat företag, växande startup eller anställd så ska du kunna vända dig till oss för ett tryggt hem under längre perioder. Vi stöttar svensk tillväxt samt främjar såväl sysselsättningsgrad som integration. Genom att erbjuda hyresbostäder till företag frigör vi dessutom bostäder för resten av befolkningen och skapar därmed dubbel nytta för samhället.
Asset 21

För företag

Den rådande bristen på bostäder i Stockholm är en nackdel när ditt företag konkurrerar om kvalificerad arbetskraft. Det är ont om boenden, i synnerhet för företag i Stockholm som är en av världens främsta städer inom tech och andra tillväxtbranscher. Wyrdd Properties vill vara en lösning på problemet genom att hyra ut företagslägenheter i Stockholm.

Asset 11

För svensk tillväxt

2018 hade ett av fem företag svårt att rekrytera då arbetstagaren inte kunde hitta boende. Branscher som tech, biotech, vård, industri, utbildning med flera hämmas i utvecklingen. Vi vill främja tillväxten genom att erbjuda företag bostadslösningar med rättvisa villkor. På så sätt bidrar vi till att utveckla ett internationellt företagsklimat som gynnar svenskt företagande.

Värderingar

Våra värderingar

Vi vill att vår verksamhet ska präglas av goda värderingar och god service. Våra hyresgäster ska vara nöjda, känna sig trygga och bli rättvist bemötta.
Asset 601

Jämlikhet

För oss är det en självklarhet att bemöta alla på jämlika grunder, oavsett relation till oss och våra hyresobjekt.

Asset 561

Trygghet

Genom tillgänglighet skapar vi trygghet för dig som kund. Vi värdesätter det personliga mötet och finns alltid där för våra företagskunder, hyresgäster och samarbetspartners.

Asset 41

Hållbarhet

Vi arbetar för en välmående framtid. Att vara miljömedveten och tänka hållbart genomsyrar vår inställning, vårt arbetssätt, och valet av bostäder.

Asset 511

Innovation

Vi är kreativa och strävar ständigt efter att utvecklas och bli bättre. Genom vår innovativa inställning skapar vi dynamiska lösningar som möter ditt företags behov på allra bästa sätt.

Hållbarhet

Vi tar ställning för miljö och hållbarhet

Miljödebatten är inget nytt och vi tycker att alla bör ta ansvar för sin klimatpåverkan. På Wyrdd Properties arbetar vi med att minimera våra utsläpp med hjälp av höga energiklasser och gröna fastigheter. Tillsammans med våra hyresgäster arbetar vi för en bättre miljö.

Gröna fastigheter

Wyrdd Properties verkar för mer hållbara fastighetslösningar. Klimatet är en högaktuell fråga och som en ny aktör på fastighetsmarknaden vill vi höja den gröna standarden. Därför strävar vi alltid efter att  enbart arbeta med fastigheter som klassas som gröna fastigheter. För att uppnå det följer vi riktlinjer från ICMA. Det innebär att projekten ska bidra med tydliga miljöfördelar och uppfylla regionala, nationella och internationella standarder och certifieringar. Vårt mål är att alla våra bostäder ska uppbära energiklass A, B eller vara Svanenmärkta.

Energiklasser

Energiklass A står för en låg energianvändning medan G står för en hög. En byggnad med en energianvändning som motsvarar dagens krav på ett nybyggt hus får klass C. Energiklass A innebär att energiprestandan är mindre än 50 procent av kravet för en ny byggnad. Energiklass B betyder att energiförbrukningen är 50-75 procent av kravet för en ny byggnad. Svanenmärkningen baseras på ett livscykelperspektiv. Man ser då på energianvändning samt om fastigheten uppfyller höga miljö- och hälsokrav på byggprodukter, material och kemiska produkter. Det säkrar en god innemiljö med låga emissioner, samt en kvalitetssäkrad byggprocess.

Låt oss hitta ditt nya hem

Vi hjälper dig gärna att hitta ditt nya boende. Kika på våra bostäder för att se om vi har något som passar dig. Om du är osäker på vad som matchar just dina behov är du mer än välkommen att kontakta oss.

Jag behöver en bostad

Klicka nedan för att se våra bostäder

Jag behöver hjälp

Klicka nedan för att kontakta oss