Varför Wyrdd?

Det självklara valet för personalbostäder

Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet av personalbostäder i Stockholm. Det gör vi bäst genom att gynna svenskt företagande där vi erbjuder bostadslösningar med rättvisa villkor.
Arbetsgivare

Bostad för företag - Bli en attraktiv arbetsgivare

Att inte kunna erbjuda dina anställda en bostad kan stå i din väg när du söker kompetens till ditt företag. Wyrdd Properties löser problemet genom att förse dig med prisvärda företagsbostäder i Stockholm.

Tillsammans gör vi dig till en attraktiv arbetsgivare och säkerställer ditt företags tillväxt. På så sätt behöver du inte vara orolig för att gå miste om den kompetens ditt företag behöver.

Asset 361

Särskilj dig från andra arbetsgivare

Attrahera och behåll de bästa talangerna genom att sticka ut från mängden. Särskilj dig från andra arbetsgivare och gör det lilla extra för att bygga hållbara relationer med dina medarbetare.

Asset 491

Rekrytera utan gränser

Bryt barriärerna och rekrytera talangerna med kompetensen ditt företag faktiskt behöver. Tillsammans kan vi göra faktorer som avstånd och plats försumbara vid rekryteringen. 

Asset 41

Expandera dina rekryteringar

Genom att ge dina anställda och potentiella förvärv ett hem kan du expandera dina rekryteringar till att omfatta andra städer och länder.

Långsiktighet

Det långsiktiga alternativet

Våra lägenheter ska vara ett långsiktigt alternativ till dyra hotell och korttidsboenden. Därför har vi inrett och anpassat våra lägenheter med en hög standard för dig som söker något långsiktigt.

Låt oss hitta ditt nya hem

Vi hjälper dig gärna att hitta ditt nya boende. Kika på våra bostäder för att se om vi har något som passar dig. Om du är osäker på vad som matchar just dina behov är du mer än välkommen att kontakta oss.

Jag behöver en bostad

Klicka nedan för att se våra bostäder

Jag behöver hjälp

Klicka nedan för att kontakta oss