Översikt

Himmelsboda

Himmelsbodavägen 38-40

Välkommen till härliga och naturnära Himmelsboda i rofyllda Tumba. Från dessa nyproducerade lägenheter har du närhet till Tumba Centrum och flera olika motionsspår och naturleder. Du tar dig enklast till Tumba Station med pendeltåget från Stockholm Central, vilket tar ca 25 minuter. För dig som har bil finns det parkeringsmöjligheter.

Fastighetsinformation

Information om fastigheten

Fastigheten

Denna nyproducerade fastighet är belägen i ett mysigt naturnära område i Tumba. Den charmiga och faluröda fastigheten är fördelad på två huskroppar och ligger inbäddad i en grönskande skog, omgiven av vackra naturvyer. Runt knuten har du ett upplyst motionsspår och Lida naturreservat.

Ena huskroppen består av 20 lägenheter fördelat på tre våningsplan och har tillgång till hiss som når samtliga plan, medan den mindre huskroppen består av 8 lägenheter fördelat på två våningsplan. Vid behov finns både uteförråd och uppvärmda källarförråd i det större huset. Bägge husen har parkeringsmöjligheter för dig med bil.

En av höjdpunkterna i fastigheten är den gemensamma trädgården. Här kan boende njuta av en lugn stund i naturen eller umgås med grannarna. Trädgården är också en perfekt plats för barbecues och utomhusaktiviteter under sommarmånaderna. Fastigheten och trädgården är väl omhändertagna, där fastigheten städas en gång i veckan och trädgården vårdas efter behov och säsong.

För att sammanfatta är den naturnära fastigheten en idyllisk och modern kombination som är perfekt för de som vill kombinera en bekväm livsstil med närhet till naturen.

Lägenheterna

Fastigheten består av totalt 28 lägenheter om 1-3 rok. Lägenheterna är inredda med naturnära toner och utformade för att harmonisera med den naturliga omgivningen. Alla lägenheter är utrustade med moderna faciliteter och kvalitativa material för en bekväm och hållbar livsstil. Storlekarna sträcker sig från 28 kvm till 55 kvm. De öppna planlösningarna gör att rummen känns stora och luftiga.

Väl inne i lägenheten välkomnas du av ljust parkettgolv som bryter av snyggt mot de vita väggarna. Köket har en öppen planlösning ut mot resten av lägenheten och går i ljusa, stilrena toner i grått och vitt. Köket är rustat med ett stort kylskåp med tillhörande frys, mikrovågsugn, ugn och induktionshäll. Bostäderna är också utrustade med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger utsikt över grönskan. Alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats.

Badrummet är fräscht, modernt och lättskött. Här finns en dusch med glasvägg som gör badrummet luftigt. Handfatet är stilrent och matchar den vitkaklade väggen, medan golvet är täckt med grå klinkerplattor som ger en fin kontrast. Badrummet har även ett badrumsskåp som erbjuder gott om förvaringsutrymme för handdukar och andra badrumsartiklar. Dessutom finns det en handdukstork som ser till att handdukarna alltid är mjuka och varma när du kliver ut ur duschen.

Området​

Fastigheten ligger i ett vackert och lugnt område som är perfekt för den som söker en rofylld tillvaro. Här kan du njuta av grönskan samtidigt som du inte är allt för långt borta.

Området erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv och motion, med flera grönområden och parker att utforska. Här finns också ett flertal cykel- och promenadvägar som tar dig genom den vackra naturen och ger dig möjlighet att uppleva områdets rika djurliv på nära håll.

För den som är intresserad av shopping och restauranger finns det flera alternativ i närområdet. Tumba Centrum är bara några få minuters bilfärd bort och har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Området är också mycket barnvänligt, med flera förskolor och skolor i närheten.

Kommunikationerna är goda, med närhet till både pendeltåg och bussar som tar dig till Stockholm City på cirka 25 minuter från Tumba Station.

Lägenheter

Våra lägenheter

0901

0902

0903

0904

0905

0906

1101

1101

1102

1102

1103

1103

1104

1104

1105

1106

1107

38B

38C

38D

38E

40C

40D

40E

40F

40G

40H

40J