Översikt

Wärsta Gård

Sörgårdsvägen 32

Wärsta Gård är en vacker fastighet med anor från 1780-talet som har genomgått en omfattande renovering 2018. Originaldetaljer har bevarats samtidigt som nyproduktionen har skapat en tidsenlig känsla. Fastigheten ligger i ett familjevänligt områden och är omgiven av grönska samtidigt som det finns närhet till kommunikationer och restauranger. Du tar dig till Stockholm City på ca 15 minuter från Spånga Station.

Fastighetsinformation

Information om fastigheten

Fastigheten

Denna vackra fastighet har genomgått flera renoveringar sedan 1780, med den senaste renoveringen 2018. Originaldetaljer såsom träbjälkar och kakelugnar har varsamt bevarats, vilket resulterar i en unik kombination av gammalt och nytt, som skapar en underbar atmosfär. Fastigheten har en elegant balans mellan bevarade originaldetaljer och moderna bekvämligheter.

Totalt finns det 10 lägenheter i Wärsta Gård, i varierade storlekar från 1-3 rok. Den härliga trädgården gör det till ett idylliskt val för de som vill ha en vacker utomhusmiljö att njuta av. Trädgården har en stor altan som är perfekt för sommardagar och kvällar med mat och dryck tillsammans med vänner och familj. Altanen har gott om utrymme och har matbord samt stolar, så alla kan hitta sin favoritplats och njuta av solen eller skuggan. Altanens grillmöjligheter är också perfekta för sommarkvällar med familj och vänner. Möjlighet till parkering finns också, vilket gör det bekvämt för boende som har bil.

Wärsta Gård är helt enkelt för de som söker en kombination av traditionell charm och modern bekvämlighet i ett trevligt område. Fastigheten har verkligen en idyllisk och charmig atmosfär som genomsyrar hela området.
Kort och gott är Wärsta Gård en fastighet som är perfekt för den som söker en unik och historisk bostad med moderna bekvämligheter.

Lägenheterna

Wärsta Gård erbjuder 10 vackra och unika lägenheter i varierande storlekar från 1-3 rum och kök. Alla lägenheter är smakfullt renoverade och kombinerar moderna bekvämligheter med äldre charm och karaktär. Lägenheterna är modernt renoverade med en välplanerad öppen planlösning. De stora fönstren skapar en härlig ljusstämning och de öppna ytorna gör det enkelt att inreda och anpassa lägenheterna efter den boendes egna behov och preferenser. De höga taken ger också en känsla av rymd och öppenhet. Trägolv ger en varm och inbjudande känsla i hela lägenheten.

Varje lägenhet har ett modernt och välutrustat kök med högkvalitativa vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Köken har också vackra ytor i sten och marmor som ger en känsla av elegans. Bland kökets vitvaror finns induktionshäll, diskmaskin och integrerad kyl och frys, vilket gör matlagningen till en enkel och bekväm upplevelse. Badrummen har också renoverats med moderna bekvämligheter och har en lyxig och stilfull inredning med moderna tvättmaskiner samt duschutrustning. Badrummen har ljusgrå stengolv med vita väggar och duscharna är utrustade med glasväggar.

Området​

Sörgårdsvägen 32 i Spånga är en plats som bjuder på en lugn och fridfull tillvaro med närhet till naturen. Området är beläget i en trevlig och väletablerad stadsdel med en varierad bebyggelse av både villor och lägenheter. Här finner du en härlig blandning av grönska och kultur, med många fina parker och grönområden i närheten. Några minuters promenad bort hittar du exempelvis det vackra Råcksta Trädgårdsstadsområde, med sina gröna trädgårdar och charmiga småhus.

Området är också väl anslutet till både lokal- och pendeltågstrafik, vilket gör det lätt att ta sig till både innerstaden och andra delar av Stockholm. På promenadavstånd finns också Spånga Centrum med sina butiker, caféer och restauranger. Från Spånga station tar det bara ca 15 minuter att ta sig till Stockholm City med pendeltåg, vilket gör området till ett attraktivt val för pendlare. För den som uppskattar en aktiv livsstil finns det också gott om möjligheter till motion och träning i området, med exempelvis Råcksta Västerleds Gymnastikhall och Grimsta Naturreservat som bjuder på fina jogging- och cykelstråk.

För att sammanfatta är Sörgårdsvägen 32 en plats där man kan njuta av en lugn och fridfull tillvaro med närhet till både natur och stadsliv. Här finns det gott om möjligheter att både koppla av och vara aktiv, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på för både unga och gamla.

Lägenheter

Våra lägenheter

0901

0902

0903

1001

1002

1003

1004

1101

1102

1103