Nyheter / Spara tid och pengar!

Spara tid och pengar!

Den nuvarande bostadsbristen i Stockholm är ett problem för företag som värnar om tillväxten och önskar expandera. Dyra hotellnätter och kortsiktiga lösningar leder till enorma utgifter som inte är försvarbara, vilket leder till att företag tvingas avstå från de rekryteringar där bostad är en förutsättning.

Det kan bero på att kompetensen företaget söker inte finns i Stockholm, att rekryteringen själv inte kan ordna en bostad i Stockholm eller att det helt enkelt är för dyrt och komplicerat att erbjuda sin personal en företagsbostad. Oavsett vilka svårigheter som råder vill vi hjälpa er så bostaden inte blir ett hinder vid en rekrytering.

Våra företagslägenheter ligger i linje med bruksvärdeshyrorna i Stockholm och i månadshyran ingår ett flertal förmåner. Vi hjälper dig att spara tid och pengar genom att samla alla kostnader och förmåner i en och samma månadshyra. Dessutom erbjuder vi blockavtal där du under ett och samma kontrakt kan hyra flera företagslägenheter i Stockholm. På så sätt gynnas både personalen och företagets, vilket gör dig till en attraktiv arbetsgivare.

Dela inlägg:

Senaste inlägg

Jag behöver en bostad

Klicka nedan för att se våra bostäder

Jag behöver hjälp

Klicka nedan för att kontakta oss