Nyheter / 5 förmåner med våra personalbostäder som göra dina anställda glada

5 förmåner med våra personalbostäder som göra dina anställda glada

Att hitta hemtrevliga och prisvärda personalbostäder i Stockholm är lättare sagt än gjort. Vi på Wyrdd Properties vill ändra detta genom att sätta dina behov i fokus.

 1. Möblerad personalbostad
  För att underlätta inflyttningen så är varje lägenhet inredd med möbler, köksartiklar, lakan och mycket mer. Om du vill ändra inredningen går det självklart bra att göra det själv.
 2. Gratis städning
  I vår månadshyra ingår städning en gång i månaden. Om fler städtillfällen önskas går det jättebra att kontakta oss för att boka in fler städtillfällen för er personalbostad.
 3. Långsiktigt och hemtrevligt
  Vi hjälper dig som söker hemtrevliga och prisvärda personalbostäder i Stockholm. Särskilt om du vill bo under en längre period.
 4. Med närhet till allt
  I Wyrdd personalbostäder har du en direkt närhet till natur, kollektivtrafik och innerstaden. Vi erbjuder personalbostäder i attraktiva lägen med närhet till allt och det är därför vi har valt att specialisera oss på Stockholms närförorter. Att färdas från våra bostäder in till Stockholm City tar inte längre än 20 minuter med kollektivtrafiken.
 5. Prisvärt
  I attraktiva Stockholm är det svårt att hitta långtidsboenden i en rimlig prisklass. Det vill vi ändra på genom att erbjuda prisvärda personalbostäder där värme, hushållsel, vatten, driftkostnader och bredband ingår i månadshyran.
Dela inlägg:

Senaste inlägg

Jag behöver en bostad

Klicka nedan för att se våra bostäder

Jag behöver hjälp

Klicka nedan för att kontakta oss