Nyheter / Att bo med Wyrdd

Att bo med Wyrdd

Att bo med oss på Wyrdd ska vara smidigt och enkelt.

För att börja hyra en personalbostad börjar du med att först besöka bostadsutforskaren. I bostadsutforskaren kan du se våra olika alternativ. När du hittat en bostad som passar dig kan du välja mellan att anmäla ditt intresse för bostaden, kontakta oss för en visning eller börja hyra bostaden online med hjälp av BankID.

Om du vill hyra bostaden online, då kommer du först att behöva identifiera dig med BankID. Därefter genereras ett avtal som skickas ut till din e-postadress efter att du identifierat dig. Avtalet signerar du också med BankID via Scrive. När detta är genomfört kontrollerar vi att allting ser rätt och riktigt ut. Därefter signerar vi också avtalet och du blir vår nya hyresgäst.

På din inflyttningsdag möter vi dig på plats med nycklarna, visar dig runt och besvarar alla dina frågor. Det enda du egentligen behöver tänka på är att ha med dig dina personliga tillhörigheter, eftersom lägenheten redan är möblerad. Du behöver inte heller tänka på att teckna några avtal för hushållsel, bredband, med mera.

När du vill flytta från din personalbostad är det lika enkelt. Du behöver bara ta med dina personliga tillhörigheter och flyttstäda lägenheten enligt vår checklista. Om du inte vill flyttstäda lägenheten själv, då kan du boka flyttstädning från oss mot en avgift.

På utflyttningsdagen möter vi dig på plats igen, men den här gången tar vi emot dina nycklar och inspekterar lägenheten tillsammans med dig. Om allting är i sin ordning får du tillbaka depositionen* som du lämnade när du först flyttade in i bostaden.

Om ni önskar säga upp företagsbostaden innan kontraktet löper ut så kan ni enkelt kontakta oss via mejl på info@wyrdd.se. Detta eftersom vi behöver en skriftlig uppsägning. Efter att vi mottagit din skriftliga uppsägning hävs kontraktet efter att uppsägningstiden löpt ut.

Att hyra personalbostad i Stockholm är ett stort steg och därför värdesätter vi transparenta och tydliga dialoger. Vi vill inte att ni ska känna er bundna och därför är flexibilitet en viktig ledstjärna i vår vision.

*Deposition betalas in i samband med att du flyttar in i personalbostaden och hålls säker under hela hyresperioden. När lägenheten flyttstädats, inspekterats och allting faktiskt är i sin ordning betalas depositionen tillbaka till dig.

Dela inlägg:

Senaste inlägg

Jag behöver en bostad

Klicka nedan för att se våra bostäder

Jag behöver hjälp

Klicka nedan för att kontakta oss